SEPA QUICK QUIZ ANSWERS Answers

advertisement
SEPA QUICK QUIZ ANSWERS
Answers
1. Which of these should be included within a Flood Kit?
Answer: Torch
2. Where can most of the Earth's water be found?
Answer: Seas and Oceans
3. Where should you keep your flood kit?
Answer: In a Safe Place
4. Which of the following messages mean that flood waters have gone down?
Answer: Warning no longer in force
5. What is the name of the process by which the Earth recycles its water
supplies?
Answer: The Water Cycle
6. What is one of the most important environmental issues facing Scotland and
the world today?
Answer: Climate Change
7. Which of the following does not save water?
Answer: Using the dishwasher to wash one cup
8. What is the name of the process by which water falls back to Earth in the form
of rain and snow?
Answer: Precipitation
9. Which of the following warnings means that severe flooding is expected and
that there is a danger to lives and property?
Answer: Severe Flood Warning
10. What is the name of the service you can contact to get flood warnings and
advice?
Answer: Floodline
Download
Related flashcards
Geodesy

35 Cards

Geophysicists

11 Cards

Create flashcards