IBM
C1000-188
IBM Cloud Pak for AIOps v4.6 Administrator Professional
Up to Date products, reliable and verified.
Questions and Answers in PDF Format.
For More Information – Visit link below:
Web: www.examkill.com/
Version product
Visit us at: https://examkill.com/c1000-188
Latest Version: 6.0
Question: 1
Which two templates can create multiple resource groups each?
Response:
A. Merge
B. Tag-based
C. Exact
D. Dynamic
E. Token
Answer: D,E
Question: 2
Which AI algorithm is language sensitive (supports training data only in English)?
Response:
A. Temporal grouping
B. Probable cause
C. Metric anomaly detection
D. Scope-based grouping
Answer: B
Question: 3
What is the primary purpose of setting up outgoing integrations in Cloud Pak for AIOps?
Response:
A. To manage internal workflows
B. To communicate events and alerts to external systems
C. To perform internal database backups
D. To configure internal user authentication
Answer: B
Visit us at: https://examkill.com/c1000-188
Question: 4
Which type of storage is supported for copying and storing of Cloud Pak for AIOps data during the
backup process?
Response:
A. Block storage
B. Object storage
C. Solid-state drives
D. NFS
Answer: B
Question: 5
Which two file formats are supported for a file enrichment rule in resource management?
Response:
A. Tab-separated value
B. XML
C. YAML
D. JSON
E. Comma-separated value
Answer: A,D
Question: 6
An IAM access token cannot be generated via APIs and the error message is displayed: "Failed to get
access token, invalid token request parameters server_error." What is a valid workaround for this issue?
Response:
A. Use Developer tools in the web browser and obtain the access token in the ibmprivate-cloud-session
cookie.
B. Upgrade the current foundational services version to 3.16.0 version or later.
C. Delete the oidcclient-watcher pod and wait for the pod to restart.
D. Store an admin user credential in an external credentials store.
Answer: A
Visit us at: https://examkill.com/c1000-188
Question: 7
When are the actions in runbook policies run?
Response:
A. On alert creation
B. On file creation
C. On policy creation
D. On trigger creation
Answer: A
Question: 8
What is the purpose of the integration SDK?
Response:
A. To create a custom integration connector to an application
B. To modify existing integration connectors
C. To troubleshoot integration connectors during configuration
D. To have a Java library shared by all integration connectors
Answer: A
Visit us at: https://examkill.com/c1000-188
For More Information – Visit link below:
https://www.examkill.com/
Sales: sales@examkill.com
Support: support@examkill.com
FEATURES:
100% Pass Guarantee
30 DaysMoney Back Guarantee
24/7 Live Chat Support(Technical & Sales)
Instant download after purchase
50,000 +ve Reviews
100% Success Rate
Discounts Available for Bulk Orders
Updates are free for 90 days
Verified answers by experts
Visit us at: https://examkill.com/c1000-188