Huawei H21-282_V2.0-ENU Exam
HCSP-Presales-Service V2.0
https://www.passquestion.com/h21-282_v2-0-enu.html
35% OFF on All, Including H21-282_V2.0-ENU Questions and Answers
Pass Huawei H21-282_V2.0-ENU Exam with PassQuestion
H21-282_V2.0-ENU questions and answers in the first attempt.
https://www.passquestion.com/
1two4
1. In the process of SDN network professional services, which of the following is the process of
implementing the service phase?
A. Needs Analysis and Assessment
B. Integration Verification
C. Basic network design
D. Advanced Business Design
Answer: B
2. Which of the following challenges facing SDN networks is not a traditional network?
A. Daily operation and maintenance is performed through command lines, requiring administrators to
memorize various feature configuration and viewing commands, resulting in high maintenance and low
efficiency.
B. Resource management is divided into different areas, and cross-departmental business coordination is
inefficient, which cannot meet the demand for minute-level business release.
C. Static configuration, which can only be changed manually by the network administrator, is inefficient
and prone to errors
D. As the company grows and the business develops, the network scale is getting bigger and bigger. The
complexity of network management and the demand for network administrators are increasing.
Answer: A
3. Comprehensively selecting redundancy at the facility, link, and site levels to achieve rapid fault
detection and switching reflects which characteristics of network construction?
A. High Availability
B. High performance
C. High reliability
D. High security
Answer: C
4. Which is the design simulation verification tool for data communication networks?
A. IPCrystal
B. uNetVision
C. eDesk Pro
D. HMO-IP
Answer: A
5. Huawei's global expert team is located in () countries around the world.
A. 80+
B. 140+
C. 210+
Answer: B
6. Which of the following is not a test acceptance service?
A. Test plan output
B. Single device testing
2two4
C. Network solution testing
D. Test scope determination
Answer: D
7. The main advantages of Huawei design verification are: 1. The experimental environment has many
equipment models, and technical verification is not affected by the arrival of equipment 2. ( ) ; 3. OpenLab
Cloud Lab+ creates a new experimental environment offline and completely restores the design results of
the target network.
A. Rich verification case library to quickly complete functional and performance requirements verification
B. IP Crystal intelligent simulation software performs in-depth simulation based on planning and quickly
displays design effects
C. A strong team of experts will review the plan to ensure that it is feasible and fully meets the project
requirements
Answer: B
8. Huawei has more than 20 years of planning experience and unique () to design the best solutions for
multiple vendors, multiple industries and multiple network scenarios.
A. Planning and design tools
B. Planning and Design Methods
C. IP Network Design Standard Library
D. Planning and design process
Answer: C
9. Huawei's professional service experience is mainly based on the overview and () of massive service
projects.
A. Product R&D Empowerment
B. Other vendors' product documentation
C. ICT Skills Competition
D. Internal experience accumulation and inheritance
Answer: D
10. The main advantages of Huawei's professional service tools in the target network design phase are
the integration of industry best practices, flexible rule configuration and ().
A. Drag mode is easy to use
B. Automatically generate configuration
C. Unified tools support all scenarios
D. Host in Chinese, English, Arabic and other languages
Answer: B
11. The service contents of business survey include (), business classification statistics, future evolution
plan and network technology requirements.
A. System physical architecture analysis
B. Business functions and performance requirements
C. System logical architecture analysis
3two4
D. Business User Groups
Answer: C
12. Which is the main tool for optical transport network OS to S service?
A. HMO_ON
B. SDH Modernization Platform
C. WDM Modernization Platform
D. ODT
Answer: B
13. Which of the following options does not belong to the third level and twelve steps of the optical
transport network migration and transformation service?
A. Network Design
B. Freeze the current network
C. Live network service verification
D. New network service verification
Answer: A
14. Which of the following statements about on-duty security is wrong?
A. Remote support from experts during business cutover
B. Engineers stationed at the site to provide support after the cutover
C. Cutover failure data collection and analysis
D. Remote commissioning
Answer: D
15. Which is not included in the network design of the optical transport network migration service?
A. HLD Design
B. LLD Design
C. MOP Generation
D. Migration plan design
Answer: C
16. Which of the following options is not one of the four major supports for the transformation of optical
transmission networks?
A. Delivery Process
B. Expert Team
C. Project Experience
D. Adequate budget
Answer: D
4two4