Broadcom
250-426
Broadcom Symantec Data Center Security - Server
Advanced 6.7 Technical Specialist
For More Information – Visit link below:
https://www.examsempire.com/
Product Version
1. Up to Date products, reliable and verified.
2. Questions and Answers in PDF Format.
https://examsempire.com/
Visit us at: https://www.examsempire.com/250-426
Latest Version: 6.0
Question: 1
How many instances of the DCS management server should an administrator install in a large
deployment?
Response:
A. One for every 5,000 agents
B. One for every 10,000 agents
C. One for every 50,000 agents
D. One for every 100,000 agents
Answer: B
Question: 2
How can administrators locate and analyze Symantec Data Center Security: Server Advanced logs and
monitoring events?
Response:
A. Through the event viewer
B. By accessing the system logs
C. Using the Symantec Management Console
D. By contacting Symantec support
Answer: C
Question: 3
Which two actions can the Intrusion Detection System of DCS take if a configured action attempts to
run?
(select two)
Response:
A. Prevent the process from executing the configured action
B. Kill the process that generated the action after if runs
C. Run a script after the event is generated
D. Place the process trying to run the action into a sandbox
E. Disable the network adapter on the agent
Visit us at: https://www.examsempire.com/250-426
Answer: B,C
Question: 4
What is the primary purpose of the diagnostic tools in Symantec Data Center Security: Server Advanced
when troubleshooting issues with the Management Server?
Response:
A. To provide real-time monitoring
B. To assist in identifying and resolving issues
C. To backup the Management Server data
D. To upgrade the Management Server software
Answer: B
Question: 5
When diagnosing issues with installing or upgrading DCS:SA components, which of the following logs can
provide valuable insights?
Response:
A. Network logs
B. User activity logs
C. Installation and upgrade logs
D. Backup logs
Answer: C
Question: 6
In the context of Symantec Data Center Security: Server Advanced, what does the security virtual
appliance primarily handle?
Response:
A. Data encryption
B. Policy deployment
C. Real-time monitoring
D. Malware scanning
Answer: C
Visit us at: https://www.examsempire.com/250-426
Question: 7
For large enterprises, which deployment option is recommended for Symantec Data Center Security:
Server Advanced?
Response:
A. Cloud-based deployment
B. On-premises deployment
C. Hybrid deployment
D. Mobile deployment
Answer: B
Question: 8
Which page in the unified management console can be used to filter agent events by time and search for
events based on specified criteria?
Response:
A. Monitor > Status Page
B. Monitor > Notifications Page
C. Monitor > Alerts Page
D. Monitor > Events Page
Answer: D
Question: 9
To view the details of an agent’s configuration, an administrator must log in to the UMC, then
___________.
(Select the correct option to complete the sentence.)
Response:
A. Navigate to DCS Server > Assets > All Servers, and click on the asset name.
B. Navigate to DCS Server > Assets > All Servers, and click in the checkbox beside the asset name.
C. Navigate to DCS Server > Assets > All Servers, and click beside (but not on) the asset name, then select
the Configuration tab in the lower section of the display.
D. Navigate to DCS Server > Settings > Agent Settings, and select the asset name from the dropdown list.
Answer: A
Visit us at: https://www.examsempire.com/250-426
Question: 10
Which statement istrue about a DCS:SA agent?
Response:
A. A connection to the management server is required to enforce policies downloaded to the agent
B. A connection to the management server is NOT required to enforce policies downloaded to the agent
C. Each prevention policy change on the agent requires the agent to be restarted
D. Each detection policy change on the agent requires the agent to be restarted
Answer: B
Visit us at: https://www.examsempire.com/250-426
-1-
Thank You for Trying Our Product
Special 16 USD Discount Coupon: NSZUBG3X
Email: support@examsempire.com
Check our Customer Testimonials and ratings
available on every product page.
Visit our website.
https://examsempire.com/
https://examsempire.com/
Visit us at: https://www.examsempire.com/250-426