Broadcom
250-588
Broadcom Symantec Web Protection - Cloud SWG R2
Technical Specialist
For More Information – Visit link below:
https://www.examsempire.com/
Product Version
1. Up to Date products, reliable and verified.
2. Questions and Answers in PDF Format.
https://examsempire.com/
Visit us at: https://www.examsempire.com/250-588
Latest Version: 6.0
Question: 1
Which port istypically utilized forintercepted SSL traffic, with the Proxy Forwarding Access Method?
Response:
A. 8080
B. 443
C. 8443
D. 8084
Answer: D
Question: 2
What are the different types or reports available for use by an administrator?
Response:
A. Basic, Detailed
B. Simple, Custom, Pre‐defined, Forensic
C. Custom, Pre‐defined, Detailed, Forensic
D. Basic, Detailed, Pre‐defined, Forensic
Answer: B
Question: 3
What happens when a condition matches a Symantec Cloud SWG policy rule?
Response:
A. Rule is executed, and any rule lower down on the list is reported on
B. If rule isfrom Group A then it islogged only
C. If rule is from Group B then it is executed after All Group B rules are evaluated
D. All subsequent rules are ignored
Answer: D
Question: 4
Visit us at: https://www.examsempire.com/250-588
Why should an administrator use Universal Policy Enforcement?
Response:
A. To manage policies on both Edge SWG and SD Cloud Connector To manage policies on both on‐Edge
SWG and SD Cloud Connector
B. To manage policies on both Cloud SWG and on‐premise Data Loss Prevention
C. To manage policies on both Cloud SWG and Edge SWG
D. To manage policies on both Cloud SWG and SD Cloud Connector
Answer: C
Question: 5
Which two applications are able to be utilized as an IdP when implementing SAML with Cloud SWG?
(Select two)
Response:
A. ADFS
B. Edge SWG
C. Auth Connector
D. Captive Portal
E. Roaming Captive Portal
Answer: A,C
Question: 6
What is important about the traffic between the firewall and Cloud SWG, with the Firewall/VPN access
method?
Response:
A. Traffic between the Firewall and Cloud SWG goes through a VPN tunnel
B. Traffic between the Firewall and Cloud SWG is Inspected by SSLV
C. HTTPS traffic is secure and HTTP traffic is insecure
D. Only HTTPS traffic issent through a VPN Tunnel
Answer: A
Question: 7
What is significant about Group B rules when creating policies in the Cloud SWG Portal?
Visit us at: https://www.examsempire.com/250-588
Response:
A. Might depend on content returned from the web destination
B. Always block
C. Always allow
D. Have 6 permanently blocked categories
Answer: A
Question: 8
What does it mean when the WSS Agent goes into Passive Mode?
Response:
A. WSS Agent user is unable to overwrite settings
B. WSS Agent is unable to send traffic to Cloud SWG
C. Cloud SWG will apply all policies to the traffic coming from WSS Agent
D. Cloud SWG has determined that there is NOT location defined for the URL that Cloud SWG receives
traffic from
Answer: B
Question: 9
In the Cloud SWG portal, which section allows administrators to monitor real-time web traffic?
Response:
A. Policy Management
B. Dashboard
C. User Management
D. Settings
Answer: B
Question: 10
Which two Cloud SWG features and integrationsrequire a WSS license?
(Select two)
Response:
A. ProxySG Access Method
B. Malware Analysis – Standard
Visit us at: https://www.examsempire.com/250-588
C. Cloud DLP
D. Enable Exemptions for Office 365
E. CASB CloudSOC
Answer: B,E
Visit us at: https://www.examsempire.com/250-588
-1-
Thank You for Trying Our Product
Special 16 USD Discount Coupon: NSZUBG3X
Email: support@examsempire.com
Check our Customer Testimonials and ratings
available on every product page.
Visit our website.
https://examsempire.com/
https://examsempire.com/
Visit us at: https://www.examsempire.com/250-588