Uploaded by iamr.alp.hb.ri.tt.o.n

C ACTIVATE12-dumps

advertisement
SAP
C_ACTIVATE12 Exam
SAP Certified Associate - SAP Activate Project Manager Exam
Questions & Answers (Demo Version)
https://dumpsarchive.com/dumps/c_activate12/
Download Full Product Here:
SAP
C_ACTIVATE12 Exam
SAP Certified Associate - SAP Activate Project Manager Exam
Questions & Answers
Demo
Questions & Answers PDF
Page 2
Version: 5.0
Question: 1
What is the purpose of the Solution Builder tool in the SAP Activate Guided Configuration? Please choose the
correct answer.
A. To create customer-specific scope items
B. To activate the Best Practices content
C. To personalize activated, ready-to run business processes
D. To create delta building blocks for complementary content
Answer: B
Question: 2
Answer: D
Question: 3
Questions & Answers PDF
Page 3
Answer: B D
Question: 4
Answer: B C
Question: 5
Answer: B
Question: 6
Questions & Answers PDF
Page 4
Question: 7
坨慴⁩猠瑨攠浩湩浵洠湵浢敲映煵慬楴礠条瑥猠浡湤慴敤⁢礠瑨攠十倠䅣瑩癡瑥整桯摯汯杹?
偬敡獥⁣桯潳攠瑨攠捯牲散琠慮獷敲.
剥獰潮獥:
䄮† 0
䈮† 3
䌮† 4
䐮† 5
Answer: C
Question: 8
Answer: A B C
Question: 9
Questions & Answers PDF
Page 5
䈮† 十倠兵慬楴礠䅷慲搠數慭灬攠睩湮敲s
䌮† 䥮瑥牮慴楯湡氠獴慮摡牤
䐮† 䉥獴⁐牡捴楣敳
Answer: C
Question: 10
Answer: A
For Trying Free PDF Demo
Buy Full Product Here:
Get 25% Special Discount
Code : take25%off
https://dumpsarchive.com/dumps/c_activate12/
Download