Uploaded by james.seowilliams

C FIORDEV 20 Dumps-The Complete Beginner's Guide to Exam

advertisement
CertsChief
Guaranteed Success with Accurate & Updated Questions.
SAP
C_FIORDEV_20
SAP Certified Development Associate - SAP Fiori Application Developer
Questions & Answers PDF
For More Information - Visit:
https://www.certschief.com/
ProductFull Version Features:
 90 Days Free Updates
 30 Days Money Back Guarantee
 Instant Download Once Purchased
 24/7 Online Chat Support
Visit us athttps://www.certschief.com/exam/c_fiordev_20/
Question: 1
You need to consume the OData Service from the Gateway to create a new SAP Fiori app in the
SAP Web IDE. What value do you configure in the WebIDEUsage property for the destination in
the SAP HANA Cloud Platform?
Response:
A. odata_abap
B. odata_gen
C. dev_abap
D. odata_xs
Answer: A
Question: 2
In the Git source code management system, what is executed initially to create the local Git
repository in SAP Web IDE?
Response:
A. Pull
B. Fetch
C. Clone
D. Push
Answer: C
Question: 3
Your customer needs to securely connect the SAP HANA Cloud Connector to the Web IDE of an
on-premise system. How does the SAP HANA cloud connector help do this?
There are 2 correct answers to this question
Response:
A. It initiates a cloud-based reverse-invoke process
B. It creates connectivity by a reverse-invoke process on the on-premise system
C. It supports custom destination API configuration and certificate inspection
D. It secures an SSL tunnel between the SAP Hana Cloud and the on-premise system
Visit us athttps://www.certschief.com/exam/c_fiordev_20/
Answer: BC
Question: 4
In a typical SAP Fiori landscape, which server instance stores the SAP Fiori SAPUI5 application
code for a transactional app?
Response:
A. SAP Front-End Server (FES)
B. SAP Back-End Server (BES)
C. SAP Web Dispatcher
D. SAP HANA XS Engine
Answer: A
Question: 5
You need to strengthen the connection security between the Web IDE and the Hybrid App
Toolkit Connector. Which of the following activities do you perform?
Response:
A. Run the connector with administrator rights
B. Replace the default API key
C. Change the default port number
D. Install an X.509 certificate
Answer: B
Question: 6
Which features of the SAP Web IDE help you extend a standard SAP Fiori app?
There are 2 correct answers to this question
Response:
A. An editor to modify the data model in the extended project
B. The Extensibility Pane to extend the control
C. The Descriptor Editor to choose elements for extension
D. A wizard to generate the files for each extension possibility
Visit us athttps://www.certschief.com/exam/c_fiordev_20/
Answer: BD
Question: 7
For which operations will the SAP Gateway server compute and return a new ETag in a
response header?
There are 2 correct answers to this question
Response:
A. GET
B. PUT
C. POST
D. DELETE
Answer: BC
Question: 8
Which security features does the SAP Fiori provide to restrict the access to native device
capabilities?
There are 2 correct answers to this question
Response:
A. Bridge for non-Fiori content
B. Restricted device functionality using a client policy
C. Encrypted storage of data on the device
D. Privacy screen
Answer: CD
Question: 9
You need to configure a SAP Web IDE destination to extend an existing SAP Fiori app. Which
configuration setting for the WebIDEUsage property is required?
Response:
A. dev_abap
Visit us athttps://www.certschief.com/exam/c_fiordev_20/
B. odata_fiori
C. ui5_execute_abap
D. extend_fiori
Answer: A
Question: 10
Which properties are part of the design phase when you develop SAP Fiori apps?
Response:
A. Developing, Testing and Deploying
B. Scoping, 360 degree research and Synthesis
C. Requirement gathering, Research and Documentation
D. Ideation, Prototyping and Validation
Answer: D
Question: 11
You extend an SAP Fiori app. The visibility value of a View Button control needs to be modified.
Which extension point do you use?
Response:
A. View Replacement
B. View Visibility
C. View Extension
D. View Modification
Answer: D
Question: 12
What are the Lifecycle events of an SAPUI5 view controller?
There are 2 correct answers to this question
Response:
A. onExecution
Visit us athttps://www.certschief.com/exam/c_fiordev_20/
B. onExit
C. onEntry
D. onBeforeRendering
Answer: BD
Question: 13
You need to maintain the mapping between an app URL and a destination in the SAPUI5 app.
Which file do you maintain?
Response:
A. neo-app.json
B. path.json
C. user-project.json
D. project.json
Answer: A
Question: 14
To perform a QUnit test, what do you include in a test page under your webapp folder?
Response:
A. Stub code
B. Mock code
C. OPA function
D. SAPUI5 bootstrap code
Answer: D
Question: 15
You are extending an SAP Fiori app. Which of the extension properties are defined in the
manifest.json?
There are 2 correct answers to this question
Response:
Visit us athttps://www.certschief.com/exam/c_fiordev_20/
A. sap.ui.modelModifications
B. sap.ui.viewModifications
C. sap.ui.i18nModifications
D. sap.ui.controllerExtensions
Answer: BD
Visit us athttps://www.certschief.com/exam/c_fiordev_20/
For More Information - Visit:
https://www.certschief.com/
20% Discount Coupon Code:
20off2019
Page | 1
Visit us athttps://www.certschief.com/exam/c_fiordev_20/
http://www.certschief.com/exam/0B0-104/
Powered by TCPDF (www.tcpdf.org)
Download