Uploaded by Kevin Lee

Cisco 700-651 Actual Exam Questions

advertisement
https://www.passquestion.com/700-651.html
Pass Cisco 700-651 Exam With Real Questions
Cisco 700-651 Exam
Cisco Collaboration Architecture Sales Essentials (CASE)
https://www.passquestion.com/700-651.html
35% OFF On All, Including Cisco 700-651 Questions and Answers
Pass 700-651 Exam with PassQuestion Cisco 700-651
questions and answers in the first attempt.
https://www.passquestion.com/
100% pass
https://www.passquestion.com/700-651.html
1.How long do new workforce employees stay with a company on average?
A. 5 to 10 years
B. 9 to 15 years
C. 3 years or less
D. 3 to 5 years
Answer: C
2.Which feature of SWSS eliminates the need to repurchase software licenses?
A. software updates
B. expert support
C. license portability
D. license updates
Answer: C
Explanation:
When purchased with Cisco ONETM Software, SWSS provides support for license
portability. During a hardware refresh, this allows you to reassign license entitlements
from one hardware platform to another and eliminates the need to purchase new
software licenses.
https://www.cisco.com/c/dam/en_us/services/portfolio/documents/support-service-qa.pdf
3.How does Cisco Enterprise licensing provide a customer advantage?
A. It requires individual licensing per device
B. It simplifies collaboration solutions
C. It simplifies bandwidth licensing
D. It requires individual licensing per product
Answer: B
Explanation:
https://www.cisco.com/c/dam/en/us/products/collateral/software/q-and-a-c67-738992.pdf
4.Which options are the Cisco user-based license models?
A. Cisco UWL and Cisco UCL
B. Cisco WUL and Cisco CUL
C. Cisco Flex Plans
D. Cisco User Integration and Adoption Plans
Answer: A
5.Which Customer Lifecycle touch point demonstrates commitment to the business
objectives of a customer by suggesting complimentary solutions?
A. Maximize Customer Investment Value
B. Evaluate Expansion Opportunities
C. Identify Coverage Gaps
D. Capitalize on Renewals
Answer: B
Explanation:
100% pass
https://www.passquestion.com/700-651.html
https://impact.cisco.com/2016/02/5-key-touchpoints-in-the-customer-lifecycle-creatingcustomers-for-life/
Demonstrate commitment to a customer’s business objectives by suggesting
complementary solutions designed to improve network performance. By tracking and
managing the lifecycle of these products, your business stands to gain an ongoing
annuity stream that adds up over time.
6.For on-premises deployments, which option does Cisco recommend for a consistent
one meeting experience and full interoperability'?
A. Cisco Telepresence Server
B. Cisco Meeting Server
C. Cisco Expressway
D. Cisco Conductor
Answer: B
Explanation:
Cisco Meeting Server provides a consistent one-meeting experience for every meeting
attendee, as well as open interoperability, all based on a highly scalable software
architecture supporting business-quality meetings from mobile through immersive via
audio, video, and web. The software has two major elements: the server software and an
extension of the server in the form of an app/client that Knowledge Workers use to
access and control their meetings. Cisco Meeting Server supports standards-based video
endpoints, including the Cisco portfolio of telepresence endpoints as well as third-party
solutions such as Skype for Business. It includes Personal Multiparty (PMP) and Shared
Multiparty (SMP) licenses, Multibrand license, and Recording port licenses
https://www.cisco.com/c/en/us/products/collateral/unified-communications/spark-flexplan/datasheet-c78-740394.pdf
7.Which Cisco UCL plans support all Cisco user devices?
A. Basic and Enhanced
B. Enhanced and Enhanced Plus
C. Essential and Enhanced Plus
D. Essential and Basic
Answer: B
Explanation:
https://www.cisco.com/c/en/us/td/docs/voice_ip_comm/cucm/admin/10_0_1/ccmfeat/CU
CM_BK_F3AC1C0F_00_cucm-features-services-guide100/CUCM_BK_F3AC1C0F_00_cucm-features-services-guide100_chapter_0100101.html#CUCM_RF_U75FBF1E_00
8.Which option is the only constant in the workplace?
A. way people work
B. way information is shared
C. way humans interact with each other
D. way video infrastructure communicates
100% pass
https://www.passquestion.com/700-651.html
Answer: D
9.Which design resource allows you and the customer to view examples of collaboration
solutions based on scenarios products, or experiences?
A. Project Workplace
B. HCS Configuration tool
C. Virtual Machine Placement tool
D. Quick Pricing tool
Answer: A
Explanation:
https://projectworkplace.cisco.com/#/en-us
10.How can you drive modernization within your customer's existing environment?
A. Hire an external consultant to convince the customer to modernize.
B. Provide support to end of sale products.
C. Remind customers that their competitors are modernizing.
D. Remind customers that they reduce operational risk by keeping current products with
current support
Answer: D
100% pass
https://www.passquestion.com/700-651.html
Free download Passquestion 1Y0-203 real questions
Free download Passquestion 1Z0-808 real questions
Free download Passquestion 200-105 real questions
Free download Passquestion 200-125 real questions
Free download Passquestion 200-150 real questions
Free download Passquestion 200-355 real questions
Free download Passquestion 210-060 real questions
Free download Passquestion 210-065 real questions
Free download Passquestion 210-250 real questions
Free download Passquestion 210-255 real questions
Free download Passquestion 2V0-622 real questions
Free download Passquestion 300-101 real questions
Free download Passquestion 300-115 real questions
Free download Passquestion C1000-016 real questions
Free download Passquestion C21000-020 real questions
Free download Passquestion C1000-021 real questions
Free download Passquestion C1000-022 real questions
Free download Passquestion NACE-CIP1-001 real questions
Free download Passquestion NACE-CIP2-001 real questions
Free download Passquestion 700-150 real questions
Free download Passquestion CAMS real questions
Free download Passquestion CWNA-107 real questions
Free download Passquestion E05-001 real questions
Free download Passquestion H12-211-ENU real questions
Free download Passquestion H12-221-ENU real questions
Free download Passquestion H12-224-ENU real questions
Free download Passquestion H12-261-ENU real questions
Free download Passquestion H12-311-ENU real questions
Free download Passquestion H12-722-ENU real questions
Free download Passquestion H13-621-ENU real questions
Free download Passquestion H13-622-ENU real questions
Free download Passquestion H19-301-ENU real questions
Free download Passquestion H19-308-ENU real questions
Free download Passquestion JN0-102 real questions
Free download Passquestion MB2-716 real questions
Free download Passquestion SY0-501 real questions
100% pass
Download
Random flashcards
Arab people

15 Cards

Radiobiology

39 Cards

Pastoralists

20 Cards

Radioactivity

30 Cards

Create flashcards