c8

advertisement
Chapter 08: Networking and Communications Basics
Test Bank
MULTIPLE CHOICE
1. Two or more objects sharing resources and information or computers, terminals, and servers
interconnected by communication channels is a definition of a:
a. local area network (LAN).
b. wide area network (WAN).
c. computer network.
d. all of the above.
ANS: D
REF: 132
OBJ: Distinguish between different types of network (geographic and component roles).
2. Which of the following is considered a geographic category of networks?
a. LAN
b. Computed tomography (CT) scanner
c. Computed radiography reader
d. Magnetic resonance imaging (MRI) scanner
ANS: A
REF: 132
OBJ: Distinguish between different types of network (geographic and component roles).
3. The least expensive network to install is a:
a. WAN.
b. LAN.
c. CT scanner.
d. MRI scanner.
ANS: B
REF: 133
OBJ: Distinguish between different types of network (geographic and component roles).
4. In which network type is each computer on the network considered equal?
a. Server based
b. Client based
c. Peer to peer
d. None of the above
ANS: C
REF: 135
OBJ: Distinguish between different types of network (geographic and component roles).
5. A computer network that spans a large area such as a city, state, nation, or continent is known
as a:
a. WAN.
b. large area network.
c. peer-to-peer network.
d. client-based network.
ANS: A
REF: 134
OBJ: Distinguish between different types of network (geographic and component roles).
6. A network that uses a central computer that sends the entire original resource to the client is
known as a:
a. client-based network.
b. WAN.
c. LAN.
d. server-based network.
ANS: D
REF: 135
OBJ: Distinguish between different types of network (geographic and component roles).
7. Which one of the following is not considered a type of computer found on a network?
a. Server
b. Thin client
c. Peer to peer
d. Thick client
ANS: D
REF: 137
OBJ: Identify common network hardware components.
8. Which of the following describes a thin-client computer?
a. Any computer that needs a server for task completion
b. A computer that works independently of the network
c. A computer that manages resources for other computers
d. All of the above
ANS: A
REF: 137
OBJ: Identify common network hardware components.
9. Which of the following describes a thick-client computer?
a. Any computer that needs a server for task completion
b. A computer that works independently of the network
c. A computer that manages resources for other computers
d. All of the above
ANS: B
REF: 137
OBJ: Identify common network hardware components.
10. A server is:
a. any computer that needs a server for task completion.
b. a computer that works independently of the network.
c. a computer that manages resources for other computers.
d. all of the above.
ANS: C
REF: 137
OBJ: Identify common network hardware components.
11. Cable consisting of a center conducting wire surrounded by insulation and a grounded shield
of braided wire is called:
a. coaxial.
b. twisted pair.
c. fiber optic.
d. infrared.
ANS: A
REF: 138
OBJ: Describe the different types of network cabling and their uses.
12. The most common connection medium for a LAN is:
a. coaxial.
b. twisted pair.
c. fiber optic.
d. infrared.
ANS: B
REF: 139
OBJ: Describe the different types of network cabling and their uses.
13. Wireless connections require all except which one of the following?
a. Infrared or radiofrequencies
b. Consideration of wall thickness
c. Physical cabling
d. Transmitter/receiver
ANS: C
REF: 139
OBJ: Describe the different types of network cabling and their uses.
14. The network connection that uses glass threads to transmit data is:
a. coaxial.
b. twisted pair.
c. fiber optic.
d. infrared.
ANS: C
REF: 139
OBJ: Describe the different types of network cabling and their uses.
15. The most fragile type of network connection is:
a. coaxial.
b. twisted pair.
c. fiber optic.
d. infrared.
ANS: C
REF: 139
OBJ: Describe the different types of network cabling and their uses.
16. The biggest advantages of wireless networks are:
a. the size and shape of transmitters.
b. the cost and location from source.
c. wall thickness and composition.
d. mobility and convenience.
ANS: D
REF: 139
OBJ: Describe the different types of network cabling and their uses.
17. A device that provides the interface between the computer and network is known as a:
a. network interface card.
b. network connection card.
c. computer interface chip.
d. computer connection chip.
ANS: A
REF: 139
OBJ: Define network communication protocol.
18. Most network interface cards plug directly into the:
a. CD drive.
b. audio/video port.
c. USB port.
d. motherboard.
ANS: D
REF: 139
OBJ: Define network communication protocol.
19. A network switch:
a. is the simplest connection device.
b. sends data only to data-directed devices.
c. is a wired connection from one network to another.
d. is a device that directs portions of messages to intended targets.
ANS: B
REF: 140
OBJ: Define network communication protocol.
20. The simplest connection device is the:
a. hub.
b. switch.
c. bridge.
d. router.
ANS: B
REF: 140
OBJ: Define network communication protocol.
21. A connection device that can bring two or more networks together that speak the same
language is known as a:
a. hub.
b. switch.
c. bridge.
d. router.
ANS: C
REF: 141
OBJ: Define network communication protocol.
22. A type of computer addressing that is made up of four octets of numbers is the:
a. router.
b. network protocol.
c. internet protocol.
d. transmission protocol.
ANS: C
REF: 141
OBJ: Define network communication protocol.
23. The transport layer of the OSI model:
a. breaks up data into frames.
b. makes sure data packets are sequenced.
c. moves bits from one place to another.
d. packages the data for transmission.
ANS: B
REF: 141
24. The network layer breaks up data and.
a. ensures that there are no errors.
b. decides which network path to take.
c. includes Ethernet performance.
OBJ: Define network communication protocol.
d. consists of networking media.
ANS: B
REF: 141
OBJ: Define network communication protocol.
25. Ethernet protocol performs at the ______ layer.
a. transport
b. network
c. physical
d. internet
ANS: C
REF: 142
OBJ: Define network communication protocol.
26. A network on which devices are connected in a circle is known as a ______ network.
a. bus
b. ring
c. star
d. mesh
ANS: B
REF: 143
OBJ: Differentiate between the common network topologies.
27. In a bus network:
a. redundancy is built in with multiple connections.
b. devices are connected to a central hub.
c. a token is transmitted around the ring.
d. no switches of hubs are necessary.
ANS: D
REF: 142
OBJ: Differentiate between the common network topologies.
28. The topology in which the bus is collapsed into a central box is the:
a. hub.
b. star.
c. ring.
d. mesh.
ANS: B
REF: 143
OBJ: Differentiate between the common network topologies.
29. The topology on which the Internet is based is the:
a. hub.
b. star.
c. ring.
d. mesh.
ANS: D
REF: 144
OBJ: Differentiate between the common network topologies.
30. The almost universally accepted standard for exchanging medical images is known as:
a. NEMA.
b. ACR.
c. DICOM.
d. TCP/IP.
ANS: C
REF: 144
OBJ: Discuss the use of DICOM in medical imaging.
31. The first version of DICOM was completed in:
a. 1975.
b. 1985.
c. 1995.
d. 2005.
ANS: B
REF: 144
OBJ: Discuss the use of DICOM in medical imaging.
32. Devices commonly referred to as roles include:
a. DICOM.
b. SCU.
c. ACR.
d. MRI.
ANS: B
REF: 146
OBJ: Discuss the use of DICOM in medical imaging.
33. DICOM was considered better than previous exchange mechanisms for all but which one of
the following?
a. It runs on top of TCP/IP.
b. It required strict image header contents.
c. It did not require a conformance system.
d. It embraced an open standard of development.
ANS: C
REF: 145
OBJ: Discuss the use of DICOM in medical imaging.
34. Which of the following is not one of the 20 parts of the DICOM standard?
a. Conformance
b. Message exchange
c. Data thesaurus
d. Data structures
ANS: C
REF: 146
OBJ: Discuss the use of DICOM in medical imaging.
35. The part of DICOM that ensures that modalities can communicate with existing
image-viewing devices is:
a. conformance statement.
b. message exchange.
c. data dictionary.
d. data structures.
ANS: A
REF: 146
OBJ: Discuss the use of DICOM in medical imaging.
36. Lossy compression is used to:
a. increase image detail.
b. decrease compression values.
c. shrink file size.
d. reduce image degradation.
ANS: C
REF: 147
OBJ: Discuss the use of DICOM in medical imaging.
37. The standard that oversees most computerized clinical and administrative data is known as:
a. DICOM.
b. HL-7.
c. RIS.
d. HIS.
ANS: B
REF: 147
OBJ: Define HL-7 and describe its use in medical imaging.
38. RIS is specific to.
a. the patient.
b. radiology.
c. the hospital.
d. patient billing.
ANS: B
REF: 148
OBJ: Define HL-7 and describe its use in medical imaging.
39. The system that holds a specific patient’s lab results, radiology reports, and physician notes is
the:
a.
b.
c.
d.
RIS.
HIS.
electronic medical record (EMR).
picture archival and communication system (PACS).
ANS: C
REF: 148
OBJ: Define HL-7 and describe its use in medical imaging.
40. The system that contains patient information, billing records, and inpatient orders is the:
a. RIS.
b. HIS.
c. EMR.
d. PACS.
ANS: B
REF: 148
OBJ: Define HL-7 and describe its use in medical imaging.
Download
Related flashcards
Create Flashcards