https://www.testpassport.com/HCNP-CC/H11-848.asp
H11-848 Exam Questions
Full version: 430
Share Huawei H11-848 Exam Questions
1. 1. What is the difference between Tecal E6000 BMC Web module and the MM Web
module?
A. BMC Web module (iMana Web interface) only manages the server blades on which the
BMC is located
B. BMC Web Module (iMana Web Interface) can manage the server blade where the BMC is
located and all the server blades in the enclosure where the MM is located
C. BMC Web Module (HMM Web interface) can manage the server blade where the BMC is
located and all the server blades in the enclosure where the MM is located
D. None of the above
Answer: A
2.Click-to-call failed, what are possible reasons? (Select 4 Answers)
A. The access code of the click-to-call skill queue configured in the "paramcode.js" file on the
WECC server is inconsistent with the called number configured to access the click-to-call skill
queue on the Web configuration station
B. Queue-side special routing access code configuration error
C. IP Gateway is not configured in the platform configuration
D. WEBM configuration error
E. Platform special routing access code configuration error
Answer: ABCE
3.In U2990, which of the following description about the collection of logs are correct? (Select 3
Answers)
A. Query log: the maximum number of 10000, the preservation time of 2 days
B. Revision log: the maximum number of 120,000, the preservation time of 365 days
C. Security logs: the maximum number of 20,000, the preservation time of 365 days
D. Event log: the maximum number of 120,000, the preservation time of 60 days
Answer: ABD
4.Centralized networking can reduce operation and maintenance success, is it right?
A. True
B. False
Answer: A
5.In U2990, which of the following does not belong to the Bureau to incoming traffic
page 1 / 18
https://www.testpassport.com/HCNP-CC/H11-848.asp
measurement observation unit? (Select 3 Answers)
A. The number of non-available circuits (can determine whether all circuits are available)
B. Total Occupied Duration
C. One-way relay occupies traffic
D. The number of trial call (the number of call attempts / observation time seconds = Caps)
Answer: ABC
6.In IPCC network call, after the internal call is successful, what are the calling number and
called number respectively?
A. The calling number is displayed as the work number of the local agent of the initiator, and
the called number is displayed as the agent number of the destination network agent in the
local mapping
B. The calling number is displayed as the work number of the network agent of the initiator,
and the called number is displayed as the agent number of the destination network agent in the
local mapping
C. The calling number is displayed as the work number of the local agent of the initiator, the
called number is displayed as the destination network number
D. The calling number is displayed as the work number of the network agent of the initiator,
and the called number is displayed as the destination network number
Answer: B
7.The reference IP address of the CTI-Link is incorrectly configured and will not cause the
status of the standby CTI-Link exception.
A. True
B. False
Answer: B
8.Which description about the product features of Tecal E6000 are correct? (Select 3
Answers)
A. Relative 2U rack server, under the same CPU/memory/hard disk configuration, energy
consumption reduced by 20-30%.
B. Blade symmetry layout design, to avoid hot air "stack" to ensure that the memory,
processor, hard drive cooling well.
C. Provides 82Gbps IO throughput, meet the demand of the Internet growing IO.
D. Provide 16.5Gbps backplane switching bandwidth, to meet the high-speed switching needs
of HPC, energy, scientific computing and other areas.
Answer: ABC
9.In U2990, before configuring business data, what the basic do you need to complete.
A. the bureau data configuration
B. Relay data configuration
C. Resource data configuration
D. Hardware data configuration
Answer: D
10.The user dial the access code are immediately hang up, what are the possible reasons?
page 2 / 18
https://www.testpassport.com/HCNP-CC/H11-848.asp
(Select 4 Answers)
A. Queue machine failure causes call unable access to the call center platform
B. APLOGIC exception
C. CTI-Link main standby state exception causes the call unable access to the call center
platform
D. core service main standby state exception
E. call center platform concurrent call number is limited by the License
Answer: ACDE
11.In U2990, where is the SMU board fixed installed in? ( )
A. 1,2 slot
B. 3,4 slot
C. 5,6 slot
D. 7,8 slot
Answer: D
12.In U2990, which of the following description about the DIP switch are correct? ( ) (Select 3
Answers)
A. DIP switch dial up for "ON" on behalf of 0, dial down for "OFF" ob behalf of "1", from low to
high from left to right (1-8).
B. DIP switch dial up for "ON" on behalf of 1, dial down for "OFF" ob behalf of "0", from low to
high from left to right (1-8).
C. DIP switch 1-4 for the frame number.
D. The eighth digit of DIP switch indicates the device number.
E. The 5-7 digit of DIP switch indicates the device number.
Answer: ACE
13.If the direct-connect heartbeat IP address of the main and standby CTI-Link is not correct,
will lead to main and standby CTI-Link status abnormal, is it right?
A. True
B. False
Answer: A
14.In U2990, which of the following process has nothing to do with the gateway subsystem?
A. IFM
B. CIU
C. CMU
D. CDB
Answer: B
15.When the reporting system on the CTI generated bill daily, the generated data is stored in
the ( ) daily table. (Select 4 Answers)
A. t_daylog_callanalysis
B. t_daylog_agentcall
C. t_daylog_calllog
D. t_daylog_callbytrk
page 3 / 18
https://www.testpassport.com/HCNP-CC/H11-848.asp
E. t_daylog_agentoprinfo
Answer: ABDE
16.Huawei IPCC network call center on the basis of the single point of call center, increase ( )
and ( ) function.
A. Network call routing and network call hold
B. Network call hold and network call transfer
C. Network call routing and network call transfer
D. None of the other
Answer: B
17.Which statements about platform statements and business statements are correct? (Select
4 Answers)
A. The platform statement is conducting statistics for the business support layer bill•
B. The business statement is conducting statistics for the customer's specific business
C. Platform statement is the platform on the basis of the original billed log and table attendance
log privided the second statistical information
D. The business statement usually needs the business side record information, the platform
can not produce the corresponding bill
E. No relationship
Answer: ABCD
18.In which tables can Media call billed regular daily tasks generate daily data? (Select 3
Answers)
A. T_Daylog_CaIIByTrk
B. T_Daylog_AgentCall
C. T_Daylog_CallAnalysis
D. P_Daylog_AgentOprInfo
Answer: ABC
19.In U2990, which of the following belongs to the resource site maintenance operation
command?
A. DSP BRD
B. DSP SIGTG
C. DSP MRP
D. DSP CDBWSCHAN
Answer: D
20.In the system parameter configuration function, record playback is divided into two kinds:
VP Playback (Queue Playback).
A. System playback
B. MediaPlay playback
C. AP playback
D. quality control playback
Answer: B
page 4 / 18
https://www.testpassport.com/HCNP-CC/H11-848.asp
21.Which of the following conditions need to put the bill to storage? (Select 3 Answers)
A. bill to storage failure
B. Need to redo daily billed
C. mistaken delete data warehouse table
D. configuration table data is deleted
Answer: ABC
22.In U2990, the load from the balanced function to achieve unified call by ( ) eSpace U2990
as a load balancer access, business ( ) eSpace U2990 processing can do more eSpace
U2990 resource sharing and external transparency.
A. Multiple, Multiple
B. One, Multiple
C. Multiple, One
D. One, One
Answer: B
23.As the process of running the process need to call many ICD platform hardware devices,
and in the development process often do not have these devices, so we use software to
simulate some of these hardware devices and other platform software used in conjunction with
the simulation environment, The difference between the simulation environment and the real
environment as follows ( ). (Select 2 Answers)
A. In a simulated environment, the playback number can not receive *
B. Set the cancel key or end key to cancel the key is invalid, the system only # default number
to the end of the collection key
C. In a simulated environment, SPT voice can not be played because it is played by the
Queue's SPT board
D. In a simulated environment, "set up a call" will always succeed
Answer: AB
24.In U2990, which of the following description about the grounding system check item is
wrong?
A. Grounding resistance should be less than 20¦¸
B. Check the ground wire appearance, all the ground wire without damage, aging, corrosion,
arc burns and other defects or hidden dangers
C. Check the ground wire connection. Terminals, screws and other good contact, no obvious
loosening, corrosion and other defects
D. Use a multimeter to check the grounding of the components inside the cabinet
Answer: A
25.Which is Huawei's current main statements show tool?
A. iWeb
B. crystal reports
C. CMS
D. BICP
Answer: A
page 5 / 18
https://www.testpassport.com/HCNP-CC/H11-848.asp
26.There are three types of recording, ( ), general recording screen (when the recording job
is enabled, the system will record after the agent logs on), call screen (when recording is
enabled, the system will record the agent during a call and Recording screen), recording
members only with the user there is a quality inspection personnel to choose from.
A. Voice recording
B. Normal recording
C. Call screen
D. Video recording
Answer: A
27.In U2990, which of the following statement about the CCU process is correct?
A. CCU process works in a load-sharing manner.
B. CCU process can be in the MGC and MRP.
C. CCU process provides media resources.
D. BSG completes narrow-band signaling access.
Answer: A
28.Which of the following statements about the implementation of the report stored procedure
is correct? (Select 3 Answers)
A. The report results are returned through the cursor
B. Stored procedures do not need to do user authentication process
C. Report shows the number of fields can be returned with the cursor field number
D. Public functions are mainly used for splitting an input parameter
Answer: ACD
29.What is the statistics of the report stored procedure return by?
A. character variable
B. no return data, just write the statistics in the table
C. Java interface
D. cursor variable
Answer: D
30.Which of the description about U2990 Media Resource Subsystem Functional are correct?
(Select 3 Answers)
A. Media control.
B. Media processing.
C. Media access.
D. Storage management.
E. Packet processing.
Answer: ABC
31.Evaluation template is to choose the (
evaluation content.
A. the sum of
B. the product of
C. the weight of
) evaluation items and the evaluation items as the
page 6 / 18
https://www.testpassport.com/HCNP-CC/H11-848.asp
D. the proportion of
Answer: C
32.Agent on behalf of the implementation of call transfer, the agent pop-up transfer failed tips,
which of the positioning ideas are correct? (Select 4 Answers)
A. Check the destination device is available or not
B. The target agent phone is faulty
C. Track the call message and determine the cause of the failure
D. Check the target agent is free or not
E. Check the ICDComm's shared cache overflows on the host where the agent resides or not
Answer: ACDE
33.Which of the daily billed record the anomalies of the stored procedure name, time an
exception occurs, database exception code and description? (Select 2 Answers)
A. t_daylog_errlog
B. t_daylog_config
C. t_daylog_log
D. t_daylog_agentoprinfo
Answer: AB
34.In U2990, what does the PWR main functions include? (Select three Answers)
A. output 12V, 3.3V to power a single board
B. control veneer electric up and down
C. through the back and the exchange of data and control information between all single
boards
D. provide fan 48V power supply
Answer: ABD
35.Which device does NRMS can not monitor in the following?
A. Share the agent
B. Share the device
C. NIRC state
D. UAP
Answer: D
36.Double impassability fault is probably the CTI platform failure.
A. True
B. False
Answer: B
37.Which of the following places may cause errors in the Huawei platform report data errors?
(Select 3 Answers)
A. CTI configuration
B. Phone failure
C. Datastation Configuration
D. Report Tool Configuration
page 7 / 18
https://www.testpassport.com/HCNP-CC/H11-848.asp
Answer: ACD
38.Which TIF file format does MRS built-in FP support?
A. CCITT Group3 (1d) Fax
B. CCITT Group3 (1d) Modified Huffman
Answer: A
39.In U2990, which of the description about the virtual deployment of the virtual MRP function
are correct? (Select 4 Answers)
A. There are multiple BSG boards through the BSG board and the gateway controller to
establish H.248/SCTP link.
B. Gateway Controller the CRO and MGC communicate directly with the CMU and RDB.
C. Multiple CMU inter-process load sharing provides gateway service capability.
D. Multiple RDB processes provide resource management functionality in a load-sharing
manner
E. Multiple RDB processes, only one RDB process enabled REG function, providing gateway
registration, auditing and other functions.
Answer: BCDE
40.In U2990, which of the following statements about the box and the slot are correct? (Select
3 Answers)
A. Slot 7 and slot 8 of the chassis must be configured with SMU.
B. The GPU/SGU board can be configured in any slot other than slot 7 or slot 8.
C. Slot 15 to slot 16 and 27-28 of the chassis must be configured as power boards.
D. Must add the box 1 before you can add another box.
E. If necessary, the GPU/SGU board can be configured in slot 7 and slot 8.
Answer: ACD
41.In the IVR process log, what will happen ( ) to the call-answering Cell parameter "Calling
Flags" is empty?
A. No effect
B. Compiler does not pass
C. Call failure of the exit
D. Server hang to death
Answer: A
42.In U2990, which of the following processes can not be configured on the MGC side?
A. CDB
B. IFM
C. CMU
D. BSG
Answer: C
43.Which of the following statement about IVR process log output cell are correct? (Select 3
Answers)
A. log output cell in the log level parameters is the input parameters and must be completed
page 8 / 18
https://www.testpassport.com/HCNP-CC/H11-848.asp
B. Log output the log level parameter in the cell with an error level, warning, information, and
debug level
C. The log output cell will output the log to the log file only if the logging level set by the IVR is
higher than the log level set by the cell
D. Log output cell can output any logs to the log file
Answer: ABC
44.In accordance with the different structure, Tecal E6000 server host can be divided into ( ).
(Select 3 Answers)
A. Tower server
B. Desktop server
C. Rack server
D. Blade server (Select 3 Answers)
A. Tower server
B. Desktop server
C. Rack server
D. Blade server
Answer: ACD
45.When the power supply module is not fully matched, according to the number of power
module configurations and the redundancy mode used to determine the installation position of
the power module. TECal E6000 is supposed to be configured with 8 server boards, adopt
irredundant solution, which of the following reasonable number of power modules and location
requirements are correct?
A. 3; PS1/PS2/PS4
B. 3; PS1/PS2/PS3
C. 4; PS1/PS2/PS3/PS4
D. 4; PS1/PS2/PS4/PS5
Answer: A
46.The downtime of eSpace U2990 is ( ).
A. 5 minutes per year
B. 10 minutes per year
C. 20 minutes per year
D. 30 minutes per year
Answer: A
47.In the IPCC network Call, about the exemption rate, the correct statements are ( ). (Select
2 Answers)
A. The conversion of the exemption rate is only valid for the routing policy like the "default" or
"routing expression configuration".
B. The conversion of the exemption rate is only valid for the routing policy like the "routing ratio
configuration" or "routing expression configuration".
C. Only the routing cost of the call center for the call request can be used for the conversion of
the exemption rate formula.
D. The routing cost of each call center can be used for the conversion of the exemption rate
page 9 / 18
https://www.testpassport.com/HCNP-CC/H11-848.asp
formula.
Answer: AC
48.The IVR process has requested a successful route, query the device successfully, follow up
should be access ( ) call transfer.
A. Event handling
B. playback receiving number
C. Transfer the call
D. call release
Answer: B
49.There are four types of quality relations: between organizations, between organizations and
individuals, between individuals and organizations and ( ) quality relations.
A. Between Organizations
B. Between organizations and individuals
C. Between individuals and organizations
D. Between individuals
Answer: D
50.In U2990, ( ) single-board is narrowband service access board; it provides a STM-1
interface signal, completed the time-slot interchange and TOP protocol processing in the
board.
A. CIU
B. STL
C. CKU
D. MDU
Answer: B
51.How many 10/100/1000M Base-T interfaces the NX110 switch card faceplate provide?
A. 8
B. 10
C. 12
D. 16
Answer: A
52.In U2990, the following choices belong to the annual maintenance content are ( ). (Select 3
Answers)
A. Check the power supply system
B. Check the grounding system
C. Check the cable connections
D. Check OMU system timezone and time
Answer: ABC
53.The DataStation uses the ( ) task to store the bill file.
A. Data transmission
B. File download
page 10 / 18
https://www.testpassport.com/HCNP-CC/H11-848.asp
C. File upload
D. File export
Answer: A
54.In U2990, if installing the 75 Ohm E1 cable, so set the three dip switches, SW1, S2, S3
which on the CIU board as ( ) separately.
A. ON OFF OFF
B. ON ON OFF
C. OFF OFF ON
D. ON ON ON
Answer: D
55.PRA log belongs to the relay module log of UAP3300.
A. True
B. False
Answer: A
56.Before logging in the Huawei IPCC network call center NIRC to do the network call
configuration, need to add various information of call center to ( ).
A. WAS Configuration Center
B. MDS Add Service
C. Add on CTI
D. Configure on IVR
Answer: A
57.In U2990, which of the following processing only belongs to the MRP side?
A. CCU
B. CMU
C. CDB
D. BSG
Answer: B
58.In the GSL processing trace log of IVR request routing information: Request Route detail:
vdn=1 £¬ QuervTvpe=3, QueryDesc=103, DeviceType=2, DeviceNO=103, the DeviceType=2
represents the type of ( ).
A. Skill Queue
B. IVR
C. Agent
D. Device Number
Answer: C
59.In U2990, which of the following dial-up state represents Frame 3 Number 4 device?
A. off off on on on on off
B. off on off off on on off
C. off off off on on off on
D. off off on on off on on
page 11 / 18
https://www.testpassport.com/HCNP-CC/H11-848.asp
Answer: A
60.During the recording, the Web Configurator is not configured with a recording drive letter,
which will cause sound recording not to be generated.
A. True
B. False
Answer: A
61.In U2990, the bottom of the front of the chassis is the air inlet, the top of the back is ( )
independent plug-in split fan box.
A. 3
B. 4
C. 5
D. 6
Answer: B
62.What is the full name of KVM?
A. Keyboard Video and Mouse
B. Keyboard Voice and Mouse
C. Keyboard Video and Management
D. Keyboard Voice and Management
Answer: A
63.Check after Tecal E6000 power-on, which is correct? (Select 3 Answers)
A. All fans from the full speed operation down to constant speed, there is no abnormal sound in
the fan rotation, ventilation holes in the rear of the chassis have strong airflow. The running
status of each fan module and power module is always on (green).
B. Check the status of the MM module: The ACT indicator of the primary MM module is on
(green), the ALM indicator is OFF. The ACT indicator of the standby MM module flashes at a
frequency of 0.5Hz (green).
C. Status indicators for all server blades and hard disk Active light flashes at a frequency of
1Hz (green).
D. The status indicators of all the switching modules are always on (green).
Answer: ABD
64.Which of the following steps must be configured for the Huawei IPCC network call center
environment setting up?
A. NIRC is installed and configured in the Configuration Console
B. Each single-point call center system configuration and VDN configuration
C. Configure in UAP
D. all of the above
Answer: D
65.The service representative plays the specified voice file for the user, the user does not hear
the voice, or hears the wrong voice. What are the possible reasons? (Select 3 Answers)
A. The file server is missing a voice file
page 12 / 18
https://www.testpassport.com/HCNP-CC/H11-848.asp
B. The voice file name case on the file server is incorrect or the voice file format is incorrect
C. VP has failed
D. The voice file on the file server is incorrect
Answer: ABC
66.In the Huawei IPCC network call, which does not need to be configured on the UAP?
A. The access code of the entire call center
B. Network access codes of each single point call center
C. The area code of each single point call center
D. the network call routing prefix uses the opposite end area code + network access code as
prefix
Answer: C
67.In U2990, which of the following statement about the command "ADD FECFG" argument is
wrong?
A. The input module number is the module number of BSC.
B. The input module number is the module number of CCU.
C. The input module number is the module number of IFM.
D. The input module number is the module number of MSU.
Answer: C
68.Analyzing the phone bills is one of the commonly used methods of IPCC fault location.
A. True
B. False
Answer: A
69.Double impassability fault may be caused by the user terminal or agent terminal failure.
A. True
B. False
Answer: A
70.In U2990, use PUTTY tool, login as OMU user, check the files under the following directory.
The log file is stored in the ( ) folder under /opt/HUAWEI/cgp/workshop/omu/share/run_log.
A. omu
B. dev_log
C. omu_log
D. omu and dev_log
Answer: D
71.What is the difference between Tecal E6000 BMC Web module and the MM Web module?
A. BMC Web module (iMana Web interface) only manages the server blades on which the
BMC is located
B. BMC Web Module (iMana Web Interface) can manage the server blade where the BMC is
located and all the server blades in the enclosure where the MM is located
C. BMC Web Module (HMM Web interface) can manage the server blade where the BMC is
located and all the server blades in the enclosure where the MM is located
page 13 / 18
https://www.testpassport.com/HCNP-CC/H11-848.asp
D. None of the above
Answer: A
72.Click-to-call failed, what are possible reasons? (Select 4 Answers)
A. The access code of the click-to-call skill queue configured in the "paramcode.js" file on the
WECC server is inconsistent with the called number configured to access the click-to-call skill
queue on the Web configuration station
B. Queue-side special routing access code configuration error
C. IP Gateway is not configured in the platform configuration
D. WEBM configuration error
E. Platform special routing access code configuration error
Answer: ABCE
73.In U2990, which of the following description about the collection of logs are correct? (Select
3 Answers)
A. Query log: the maximum number of 10000, the preservation time of 2 days
B. Revision log: the maximum number of 120,000, the preservation time of 365 days
C. Security logs: the maximum number of 20,000, the preservation time of 365 days
D. Event log: the maximum number of 120,000, the preservation time of 60 days
Answer: ABD
74.Centralized networking can reduce operation and maintenance success, is it right?
A. True
B. False
Answer: A
75.In U2990, which of the following does not belong to the Bureau to incoming traffic
measurement observation unit? (Select 3 Answers)
A. The number of non-available circuits (can determine whether all circuits are available)
B. Total Occupied Duration
C. One-way relay occupies traffic
D. The number of trial call (the number of call attempts / observation time seconds = Caps)
Answer: ABC
76.In IPCC network call, after the internal call is successful, what are the calling number and
called number respectively?
A. The calling number is displayed as the work number of the local agent of the initiator, and
the called number is displayed as the agent number of the destination network agent in the
local mapping
B. The calling number is displayed as the work number of the network agent of the initiator,
and the called number is displayed as the agent number of the destination network agent in the
local mapping
C. The calling number is displayed as the work number of the local agent of the initiator, the
called number is displayed as the destination network number
D. The calling number is displayed as the work number of the network agent of the initiator,
and the called number is displayed as the destination network number
page 14 / 18
https://www.testpassport.com/HCNP-CC/H11-848.asp
Answer: B
77.The reference IP address of the CTI-Link is incorrectly configured and will not cause the
status of the standby CTI-Link exception.
A. True
B. False
Answer: B
78.Which description about the product features of Tecal E6000 are correct? (Select 3
Answers)
A. Relative 2U rack server, under the same CPU/memory/hard disk configuration, energy
consumption reduced by 20-30%.
B. Blade symmetry layout design, to avoid hot air "stack" to ensure that the memory,
processor, hard drive cooling well.
C. Provides 82Gbps IO throughput, meet the demand of the Internet growing IO.
D. Provide 16.5Gbps backplane switching bandwidth, to meet the high-speed switching needs
of HPC, energy, scientific computing and other areas.
Answer: ABC
79.In U2990, before configuring business data, what the basic do you need to complete.
A. the bureau data configuration
B. Relay data configuration
C. Resource data configuration
D. Hardware data configuration
Answer: D
80.The user dial the access code are immediately hang up, what are the possible reasons?
(Select 4 Answers)
A. Queue machine failure causes call unable access to the call center platform
B. APLOGIC exception
C. CTI-Link main standby state exception causes the call unable access to the call center
platform
D. core service main standby state exception
E. call center platform concurrent call number is limited by the License
Answer: ACDE
81.In U2990, where is the SMU board fixed installed in? ( )
A. 1,2 slot
B. 3,4 slot
C. 5,6 slot
D. 7,8 slot
Answer: D
82.In U2990, which of the following description about the DIP switch are correct? ( ) (Select 3
Answers)
A. DIP switch dial up for "ON" on behalf of 0, dial down for "OFF" ob behalf of "1", from low to
page 15 / 18
https://www.testpassport.com/HCNP-CC/H11-848.asp
high from left to right (1-8).
B. DIP switch dial up for "ON" on behalf of 1, dial down for "OFF" ob behalf of "0", from low to
high from left to right (1-8).
C. DIP switch 1-4 for the frame number.
D. The eighth digit of DIP switch indicates the device number.
E. The 5-7 digit of DIP switch indicates the device number.
Answer: ACE
83.If the direct-connect heartbeat IP address of the main and standby CTI-Link is not correct,
will lead to main and standby CTI-Link status abnormal, is it right?
A. True
B. False
Answer: A
84.In U2990, which of the following process has nothing to do with the gateway subsystem?
A. IFM
B. CIU
C. CMU
D. CDB
Answer: B
85.When the reporting system on the CTI generated bill daily, the generated data is stored in
the ( ) daily table. (Select 4 Answers)
A. t_daylog_callanalysis
B. t_daylog_agentcall
C. t_daylog_calllog
D. t_daylog_callbytrk
E. t_daylog_agentoprinfo
Answer: ABDE
86.Huawei IPCC network call center on the basis of the single point of call center, increase ( )
and ( ) function.
A. Network call routing and network call hold
B. Network call hold and network call transfer
C. Network call routing and network call transfer
D. None of the other
Answer: B
87.Which statements about platform statements and business statements are correct? (Select
4 Answers)
A. The platform statement is conducting statistics for the business support layer bill•
B. The business statement is conducting statistics for the customer's specific business
C. Platform statement is the platform on the basis of the original billed log and table attendance
log privided the second statistical information
D. The business statement usually needs the business side record information, the platform
can not produce the corresponding bill
page 16 / 18
https://www.testpassport.com/HCNP-CC/H11-848.asp
E. No relationship
Answer: ABCD
88.In which tables can Media call billed regular daily tasks generate daily data? (Select 3
Answers)
A. T_Daylog_CaIIByTrk
B. T_Daylog_AgentCall
C. T_Daylog_CallAnalysis
D. P_Daylog_AgentOprInfo
Answer: ABC
89.In U2990, which of the following belongs to the resource site maintenance operation
command?
A. DSP BRD
B. DSP SIGTG
C. DSP MRP
D. DSP CDBWSCHAN
Answer: D
90.In the system parameter configuration function, record playback is divided into two kinds:
VP Playback (Queue Playback).
A. System playback
B. MediaPlay playback
C. AP playback
D. quality control playback
Answer: B
Enjoy Discount on H11-848 Full Version
page 17 / 18
https://www.testpassport.com/HCNP-CC/H11-848.asp
Use coupon code testpassport to enjoy 25%
discount on all Testpassport products, such
as Huawei, IBM, Microsoft, and others.
page 18 / 18
Powered by TCPDF (www.tcpdf.org)
Download

2018 Testpassport H11-848 Practice Quetions